Lillskruttan..

Christian är pappaledig med Freja idag och har varit på BVC.
Hon har växt bra, men kurvan på både vikt och längd går nu neråt..
Så på grund av det, plus på grund av att hon inte går så ska vi på läkarbesök i juni.

Nu ska vi även tillsätta extra fett i maten till Freja.

Usch, detta känns jobbigt,
vår lilla skrutta....

Sötnosen

Nu när jag äntligen kan visa lite bilder så..
Här är Freja när vi var ute i lördags kväll och grillade.

Det bästa som finns just nu är att leka i sandlådan. Bilder på det återkommer jag med!


Puh!

Idag hade jag andan i halsgropen!
På radion har de pratat hela dagen om att de ska varsla 55 personer i Finspångs kommun.
När jag kom hem låg mitt anställningsavtal på hallgolvet.

PUH!

Det hade just varit snyggt...

Det är med en sorg i hjärtat

Det är med en stor sorg i hjärtat som jag berättar att min favoritpysselaffär, Pysselpassion här i Norrköping är till salu. Fia har ett så superbra utbud och det är som en "fritidsgård" för mig, kan alltid gå in dit och prata lite med Fia eller Ulle och handla något fint :)

Det är dock med glädje på ett sätt, för Fia får gå vidare och göra annat. Och som Hella sa så kanske man ser mer av henne då! Det blir ju en del jobb när man jobbar i och äger en butik.

http://www.blocket.se/vi/21364707.htm?ca=14_s
Om det är någon som är sugen på att ta över en superbra butik?

Jag har fått igång internet på min dator också, så snart kommer foton och layouter igen! Hurra!

Små saker som glädjer mig

- att det har varit soligt och härligt i helgen. Har varit ute mycket, umgåtts med vänner, grillat och haft härligt
- att jag fick blommor i fredags efter att ha informerat på ett PRO-möte.
- att jag fick ett glassogram i brevlådan idag av en tjej från Familjeliv som jag gett lite jobbsökartips
- att vikten är på väg neråt

jag har tusen saker att berätta

men så lite tid.
Jobbet går bra.
I helgen har Freja varit och levt lantliv hos kusinen Hugo. Freja var helt begeistrad av kalvarna och stod och pratade med alla kossor och lekte med höet och halmen.
Freja och jag mös på altanen hemma hos Miriam.

Vi ska kolla på hus.

Jag har typ 10 scrappade alster sedan den senaste 1-2 månaderna att visa upp, har bara inte hunnit.
har fina foton på Freja att visa.

Det kommer, det kommer.

Ville bara säga att livet känns rätt bra just nu!

Tack!

Tack vänner för alla råd och tankegångar kring mitt beslut!
Tankarna fortsätter, ni får veta när jag har bestämt mig.

Detta är rent ut sagt -SINNESSJUKT-

Alltså jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta...

Som ni som hängt med länge vet så sökte jag för ett par år sedan en doktorandtjänst i Linköping, på den institution där jag skrev min D-uppsats. Hamnade precis utanför. Sökte sedan en annan doktorandstjänst och hamnade precis utanför där också. Gav upp lite, och har egentligen inte sökt någon sådan tjänst på ett tag.

Såg för två veckor sedan att samma institution där jag skrev min uppsats för, söker doktorander igen. Men detta var i samma veva som jag fick jobbet i Finspång och jag bestämde mig efter alla turer med mina nuvarande jobb att inte söka. Visst har det gnagit lite i magen och det har funnits en längtan och önskan någonstans, för det är trots allt en dröm jag har.

Idag ringde min gamla handledare från min utbildning, vars man är ansvarig för rekryteringen av doktorander till institutionen nu. De söker fem stycken. Hon undrade vad jag gjorde nu och om jag tänkt söka. Hon sa också att jag hade varit SÅ nära sist, det var en kille som hade en erfarenhet mer än mig inom ett visst område, vilket gjorde att jag föll utanför. Hon visste också att jag varit väldigt nära på den andra tjänsten också.  Jag sa som det var, vad jag skulle göra nu. Hon bad om ursäkt för att hon satte griller i huvudet på mig men att hennes man hade varit på henne om att ringa till mig då de sökte en person som hade just det intresse, kunskaper och erfarenheter jag har. Hon hade tvekat inför att ringa mig, just för att jag sökt två gånger innan, varit så nära och hon var rädd att jag hade gett upp.
Jag sa att jag inte tänkt söka tjänsten men att jag får ta en funderare till eftersom hon ringde och att jag kände mig smickrad och glad över att hon ringde.

Spontant, efter att ha pratat med familj och vänner så finns det för-och nackdelar med båda jobben. Dock handlar båda jobben om forskning och utveckling. Jag har drömt om att doktorera. Samtidigt känns framtiden efter en doktorstitel lite mer osäker på något sätt. Jobbet i Finspång handlar mer om kontakter, nätverk men också om forskning och utveckling. Det ger mig bättre "ren" arbetslivserfarenhet.
Mina tankar just nu går åt att visa intresse för doktorandtjänsterna, men att det nog blir Finspångsjobbet.. Att doktorera finns kvar. Om jag fortfarande visar mig intresserad nu och det dyker upp en tjänst igen om ett par år, så kan jag ju faktiskt, söka då?!  (Tack Johanna för råd!!)

Men men. vem vet vad jag ska göra.
Kom gärna med förslag till förvirrade mig!!
Jag är dock otroligt smickrad och otroligt glad.
Jag är faktiskt rätt bra, haha!

VÅR!

Uppdateringarna tar längre tid emellan sig än vad de borde. Jag har problem med internet på min dator, men så fort jag får ordning på det så ska ni få se fina bilder på Freja och även en hel del layouter.

I helgen skulle vi åkt till släktingarna och firat påsk. Men som vanligt (känns det som just nu) så kommer vi inte iväg.
Freja har fått vattkoppor.
Visst har väl vi lite otur nu? Vi kommer aldrig iväg..

Nu ska jag väl inte klaga, idag har jag varit på långpromenad med Linda, vi hade så mysigt!! Kolla gärna in hennes bilder på
http://www.joona.se (Freja är med och är sötast i världen) Tack för en härlig promenad tjejen!

Sedan i eftermiddag var jag, Freja och Christian och köpte lite frukt och satte oss vid strömmen. Milton sprang runt och Freja satt och mös i solen. En helt underbar dag, även om jag är ledsen över att inte komma iväg som det var tänkt..

Mina foton återkommer jag med.

Ännu mera matprat..

Har hittat ett företag som gärna etablerar sig i Norrköping, så är du intresserad av att få hem mat för hela veckan, utan att behöva anstränga dig det minsta, så skicka in en intresseanmälan på http://www.atsmart.nu/
Det är ju inte bindande heller.
Sprid detta till era vänner och bekanta! Det tycker då jag  :)

Tänk så Bekvämt!!

Min syster prenumererar på mat.
Ja det kommer mat hem till henne som är för 4 personer, middagar för 5 dagar, med recept och alla varor som behövs.
Tänk vilken tid-och orkbesparare!!
Tänk att inte behöva fundera på vad man ska äta varenda dag!

Det finns inget företag som levererar till Norrköping ännu, men jag har mailat två företag som finns i närheten och jag tänkte att ni som också tycker detta låter intressant, och som bor i Norrköping också kan höra av er så att de kommer hit och levererar mat.
Åh vad det skulle vara bekvämt!!!

http://www.middagsfrid.se/
http://www.familyfood.se/


this is crazy..

En dag så bara händer det.
Jag trodde bara inte att det skulle hända mig, lilla jag, lilla Malin.
Men det gjorde det!

Det är så här.. att jag jobbar ju just nu som projektledare. Men nu har jag även fått ett jobb som verksamhetsutvecklare, från en intervju jag var på innan jag började som projektledare. Det är en anställning på minst två år, till skillnad mot projektledarjobbet som bara är till jul. Visst, de på projektet blev inte glada när jag sa att jag ska sluta, men de förstod också varför jag gör så här. Så i juni slutar jag som projektledare och börjar som verksamhetsutvecklare. Dessutom får jag mindre restid, går från 45 minuter enkel resa till 25 minuter! Det gör ganska stor skillnad på en vecka.

Men att jag skulle få två så bra jobb?!
Det hade ju helt klart varit bättre att inte få dem samtidigt, men sånt är livet, det är ju trots allt ett ganska angenämt problem.. tihihi.. Även om jag har haft brutal ångest och ont i magen inför att berätta detta på nuvarande jobbet. Det var Riktigt riktigt jobbigt.

Idag är Freja sjuk, i feber.. Jag vabbar på förmiddagen, sedan kommer Christian hem och vabbar eftermiddagen eftersom jag har ett möte jag behöver gå på och han behövde jobba på förmiddagen. Pussel pussel!!

Scrappat har jag faktiskt gjort lite. Och så skulle jag ju visa upp mina alster från Linköping, men det får bli en annan gång...


hits