Lillskruttan..

Christian är pappaledig med Freja idag och har varit på BVC.
Hon har växt bra, men kurvan på både vikt och längd går nu neråt..
Så på grund av det, plus på grund av att hon inte går så ska vi på läkarbesök i juni.

Nu ska vi även tillsätta extra fett i maten till Freja.

Usch, detta känns jobbigt,
vår lilla skrutta....

Kommentarer:
Postat av: Linda Carlsson

Jag vet hur de känns! Fast vårat problem var att vi inte fick lilleman till o äta mat alls.

Har ni de bra annars?

Kramkram!!

Postat av: Sofia

Lilla gumman då, hoppas det släpper snart! Ge henne fet mat också då, typ bananer, avokado, lax..

2009-04-29 @ 18:51:28
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/
Postat av: Spooky

Hej jag hoppas och håller tummarna för att det bara är "en fas". Kramar massor =)

2009-04-29 @ 22:14:05
URL: http://spooky78.blogspot.com
Postat av: Spooky

Hej jag hoppas och håller tummarna för att det bara är "en fas". Kramar massor =)

2009-04-29 @ 22:16:10
URL: http://spooky78.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Låter inget vidare. Hoppas det vänder snart!

Kraam Cissi

2009-05-02 @ 19:17:00
URL: http://gripdesign.blogg.se/
Postat av: Angeliqua

Men du, jag har gått igenom samma sak med Tuva. Hon låg under utredning i nästan 1 år (blev dessutom inlagd på barnakuten).

Så om du vill ha diet-tips har jag hundra;

dricker hon välling? i så fall kan du istället för att tillaga den med vatten, blanda med standardmjölk. Tuva var så extremt underviktig att vi t.o.m. fick blanda vällingen i hälften 3%ig mjölk & hälften vispgrädde.

Extra smör & olja i all annan mat, feta pålägg.

Till sina måltider blev jag beordrad av sjukusdietisten att ge henne söta drycker istället för vatten/mjölk eftersom den näringen hon fick i sig från maten gick åt till att springa & busa istället för att växa på. Så juicen skulle gå till buseriet & maten skulle gå till tillväxten.Nu är hon snart 2½ år & har ännu inte passerat 10 kg. Men de har gjort alla möjliga test på henne & hennes läkare konstaterade att hon inte var sjuk...bara liten (& en sjuhelsikes krutunge)

2009-05-05 @ 20:14:38
Postat av: Hanna

Nu har jag dålig koll på hur gammal Freja är men vad gäller att gå så är det ju väldigt individuellt. Min kille gick inte förrän han var 16 månader. Han var en fegis helt enkelt och är så fortfarande. Han vill gärna kolla läget först och se hur alla andra gör saker och sedan kan han testa när han tror att han behärskar tekniken.Ofta kan det också vara att e fokuserar på annat. En kompis dotter var sen med att gå men hon kunde räkna till 12 när hon var 1½ år. Hon fokuserade på talet istället. Nu är hon också snart 3 år och springer som aldrig förr och man kan inte ana att hon var sen med att gå (samma med min kille - ingen kan idag se skillnad på honom och en kille som kunde gå när han var 1 år).Han är även en ganska liten och späd kille på 12 kilo och 90 cm lång, han blir 3 år om 2 veckor. Han har haft många infektioner och därför också kinkat med maten. Men han är pigg, har mycket ork som helst (mer än mamma och pappa tillsammans). Man får se till det stora hela. Hur orkar Freja med? Har hon haft många infektioner?Försök att inte se det som jobbigt, se det som att de på BVC bryr sig och vill din dotters bästa. Bäst att kolla en gång för mycket än en gång för lite. Bättre att vara säker. Det kommer säkert visa sig att det är inget fel alls. Hon tar igen allt när hon är redo.Stora bamse och styrkekramar

HannaPS. Vi har stött på varandra på Scrappiz bla. Brukar surfa in för att kolla dina alster och se bilder på söta Freja :) DS.

2009-05-08 @ 20:57:43
URL: http://hanna-bemi.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits