Frånvaro

Kommer nog inte skriva här på några dagar eller någon vecka. Mår verkligen inte bra och orkar inte gå in närmre på varför här. Låt mig bara säga att jag inte fick doktorandtjänsten och att jag känner att jag fastnat i ett ekorrhjul jag inte tar mig ur.

Sedan sist!

Det blev inte huset vi var och tittade på. Det var väldigt fint inrett, men det var för mycket att göra i övrigt, däribland var det fukt i källaren, det behövde dräneras med mera med mera...

Men vi har ett annat hus på gång, visning imorgon. Även om det inte blir husköp nu på direkten så lär man sig mycket på att bara titta runt.

Vänner från Växjö var på besök i helgen och vi hade en jättebra helg! Vi var ute och drack lite öl på fredagen, på lördagen var vi på Kolmården, med alla fantastiska djur.

Här är några kort från den här dagen!


djurBjorn

En del layouter kommer komma upp i bloggen också, inom kort.

Idag har jag också avslutat mitt första uppdrag, en tavla som jag gjort åt en tjej på jobbet vars dotter fyller år. Kändes mycket nervöst att göra något åt någon annan, men det är ju kul att få betalt för sin "konst". Ska visa upp tavlan här också, måste bara fråga om lov först!

Och i helgen är det midsommar.  Jag hoppas på bra väder! Vi ska tillbringa helgen i Gamleby, bo i vårt sommarrum och sedan åka till några vänner och äta gott och må bra.

Lovar också som sagt att uppdatera denna blogg både med DT-alster och uppdragsalster. Håll ut! :)

hits