Lördag morgon

Äntligen helg. har varit en stressig jobbvecka. På detta så borde vi ta tag i att byta däck på bilarna. Borde fortsätta packa och även städa iordning lite här hemma - bara plocka och dammsuga. Tar inte så lång tid om jag verkligen tar tag i det. Men orken saknas. Förstår inte hur vi ska orka med att flytta? Känns som att livet trillar på alltför snabbt. Vill bara vara på plats i nya huset!!

Snart är vi här..


Välkommen till trotsåldern!

Här är det berömda treårstrotset i full gång och man kan inte annat än njuta och skratta åt det. Det är ju ganska underbart ändå, med kommentarer som:
"Nej det tror inte jaaag"
"Nej, sa jag!"
"Kan själv!"

Visst, när Freja sagt "Kan själv" och ser så ARG ut 100 ggr inom loppet av 30 min kan man ju undra vart vår lilla solstråle tog vägen, men detta är en fas, en nyttig utvecklingsfas.

Underbara unge!


En till..

Visar en bild till när jag ändå är igång!

Tycker om de skarpa kontrasterna!


Favoritbild

Lycka!
Min dator hade kraschat men jag har fått igång den igen utan att förlora några bilder alls! Gissa vem som ska ta fram sin externa hårddisk och göra en extra kopia?!

Suttit och tittat på bilderna jag redigerat från min systers bröllop och måste säga att jag har en klar favorit bland bilderna:
Underbara höstljus!

Vad på en lekplats med Freja idag och hade som tur var med mig kameran, för vilket ljus jag hittade! Härliga höstsol!


hits