Du saknas mig.

Inte visste jag när jag pratade med dig i telefon förra veckan,
att det skulle bli sista gången jag hörde din röst.
Inte visste jag att det var i julas som var sista gången jag såg dig.

Den morfar jag minns är den morfar som jag upplevde så mycket med under min barndom.
Som körde båten
fiskade
Njöt av havet och naturen.
Som hämtade glass till oss på vinden på Äspö.
Vaniljglass med chokladöverdrag.

Du saknas mig morfar,
du finns inte mer.

Schlagerscrap, VAB och träningsbrist

I lördags var jag hemma hos Elle och Fia och pysslade och tittade på schlager. Vi hade en jätterolig kväll!! Jag gjorde en layout och ett kort. Inte så mkt med andra ord, men det blev mycket prat, både allvarligare teman diskuterades och mer lättsamma ämnen. Tycker om er tjejer och vill träffa er snart igen!!
Och så fick vi äran att träffa Fias Danne, som fick stå ut med pysselsnack ett par timmar tills vi tyckte det var dags att åka hem.

Idag vabbar jag. Freja har varit krasslig i helgen och hade feber igår. Idag är hon feberfri, så vi får se om hon kan gå till dagmamman imorgon.

jag känner mig själv krasslig nu, lite halvhängig sådär. Jag blev förkyld efter jul och var förkyld i flera veckor. Förra veckan var jag frisk och skulle precis sätta igång med träningen igen nu, men så faller jag dit i sjukdom IGEN. Det är banne mig inte rättvist! Jag vill, och kroppen vill! Det är bara att försöka ge sig till tåls....
På torsdag måste jag vara frisk!!
Anordnar genom jobbet en föreläsning i Linköping, för 100 personer. Jag är spindeln i nätet och måste vara där, det är inget snack om saken.

Nu ska jag bygga lego.I träda

Bloggen ligger lite grann i träda och jag känner inte att orken finns. Jag har inget pysslat att visa. Vardagen går sin gång med jobb och Freja och mat och städning och allt det där.
Hade en härlig lördag med bubbelbad och mat på Grand Hotel.
Ser fram emot helgens schlagerpyssel med finaste Fia och finaste Elle. En riktig tjejkväll ska det bli!
Går fortfarande på KBT-coaching, något som ger mig väldigt mycket. Jag har mycket att skriva och säga om min personliga utveckling men jag har bara inte orkat sätta ord på allt ännu, mer än i mitt eget huvud.

Jag finns här och jag mår bra. KOmmer uppdatera här då och då, snart kanske ofta igen?

Ta hand om er i snön!

hits