Lilltösan..

Ibland smälter jag. hjärtat bankar lite mer och jag känner sådan enorm kärlek för detta lilla barn som vi skapat..
Idag när jag lämnade henne hos dagmamman så kröp hon som vanligt upp i dagmammans famn, men idag, till skillnad mot andra dagar så gick hon sedan ner på golvet igen ganska snabbt, in i vardagsrummet och upp i den stora fåtöljen där Vidar satt och tittade på Bolibompa. Kröp upp nära nära bredvid honom. Tittar på mig och vinkar igen. (gå nu mamma, såg det ut som hon tänkte), och så försvann hon in i tv:ns värld.

Det är första gången jag ser henne "in action" hos dagmamman. Önskar jag kunde vara en fluga på väggen en dag, och få vara med.

Tydligen kryper hon alltid upp till sin kompis Vidar i fåtöljen på morgonen, men Freja är ingen tv-tittare direkt, så efter en stund går hon in i lekrummet och bygger med duplo tills frukosten är serverad.

Åh, min lilla gumma.

Höstig helg

Denna helgen har varit en perfekt kombination av vänner, familj och upplevelser!

fredags kväll var jag, Freja och min vän Fia och hennes Kevin och Melwin i Vrinneviskogen och fikade och gick en sväng. Killarna hoppade omkring på en äventyrsbana, Freja hade fullt upp med att utforska kottar, barr, stenar och pinnar. Hon tyckte det var SÅ härligt och ville inte gå därifrån.
Väl hemma var det popcorn och mys framför tv:n med hela familjen.

Lördag dag var det lekplatsbesök och städ här hemma, men skönt det också. Eftermiddagen/kvällen tillbringades med fina Johanna ute på stan eftersom det var Kulturnatt. Vi kollade inte på något speciellt utan bara fikade och tittade på folk. Träffade lite gamla klasskompisar och arbetskompisar och så. Nice!!

Söndag och en stund på lekplatsen, stan (köpte bland annat ett par vinterstövlar till mig) och så var lilla familjen ute och åt mat på Highlander Inn och tog en lång höstpromenad och Freja fick busa bland alla löv. HÄRLIGT!

Här kommer bilder från i fredags i Vrinneviskogen:
Frejas nya favorit: LEGO! Och pussla förstås.. Helst samtidigt ;) 

Den sista bilden blev väldigt mörk men efter lite justeringar tyckte jag den blev riktigt härlig i sin gula ton!Bäst just nu - enligt Freja

Bäst just nu är:
- att pussla
- dansa
- leka i löven

Livet är härligt!

Mahlins & Peters bröllop

I slutet på maj i år var jag på ett otroligt vackert bröllop, Mahlins och Peters!
Jag hade den stora äran att vara deras fotograf! Det var ett nervöst och ärofyllt uppdrag.

Här är de bilder jag blev mest nöjd med, håll till godo:


Lite nya alster

Det finns flera anledningar egentligen till att jag varit dålig på att uppdatera här numera.
Den första är nog vardag. Jobb, mat, umgås, sova. Datortiden har varit begränsad. Nummer två är att min dator har haft problem med det trådlösa nätverket, men det är fixat nu (tack min fina C). Det är ju på min dator jag har alla bilder och sånt! Så det har blivit dåligt med det på sistone också.

Nu tänker jag förära er med lite scrappade alster (kors i taket), men först har jag något viktigt att säga.

Alla mina varmaste varmaste tankar går till  min scrapbekanta Malin, som förlorade sin Lilly i magen alldeles nyligen. Jag tänker på er!!

Från det ena till det andra.. Dessa scrapalster är definitivt inte de bästa jag gjort. Men jag har åtminstone skapat, och det var bra länge sedan. Så håll till godo:

Simma lugnt!

Härligt! Idag har jag och en jobbarkompis varit i simhallen och simmat på lunchen. 600 meter blev det, och nästa onsdag blir det ännu längre på samma tid har vi tänkt! Vi måste ju utmana oss själva!

En härlig tid är det nu på många sätt. Mycket vardag men också mycket fest.
Jag mest myser faktiskt.


Paus.

Bloggen har hamnat lite på hold i livet i övrigt, men jag hoppas på att snart ha hamnat ikapp med allt runtomkring i livet så jag kan börja uppdatera här mer igen.
Det har varit mycket nu, många bröllop, fester, tillställningar - många trevliga stunder.

Och igår - så scrappade jag! Helt fantastiskt, det var SÅ länge sedan. Det blev inga mästerverk, men det var skönt att bara SKAPA.  Jag återkommer med resultatet.

Ikväll ska jag: Träffa Johanna. Handla mat. Gå powerwalk. Härligt!

hits