Va, ännu en uppdatering?

Jag tror jag börjar må bättre. Tror det märks på hur mycket jag uppdaterar här, och att jag scrappar för fulla muggar!
Idag har jag gjort TVÅ layouter.. snabba sådana förvisso, men jag är ändå nöjd med dem!
Den första är från en tävling på Scrappiz, där man ska lifta någon annan. Så här blev min:

image152
Det är min kära sambo på bilden..
Lite dålig kvalitetet på fotot, har inte riktigt lärt mig hur jag bäst fotar layouter med min nya kamera..

Och så den här, på svärmors katt Lotta.. En bild jag haft lite ångest för att scrappa då jag tycker fotot är underbart och vill göra det rättvisa:
image153

Och för er som inte varit här på ett par dagar, jag har uppdaterat en hel del på kort tid nu.. så läs igen :)

Piggat upp mig själv med shopping..!

Jag kan säga att det inte är ofta jag blir glad av att shoppa kläder, men det blev jag idag! Jag har så svårt att hitta kläder men kände att mina vår & sommarkläder är så slitna och tråkiga.. så idag gav jag mig ut på stan för att leta leta och leta.. och jag hittade en del förvånansvärt snabbt! Dessutom hade jag ett presentkort på Stadium där jag köpte en tröja och det känns ju alltid trevligt!
Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, vi ska på 30-årsfest.
Livet känns lite bättre emellanåt, tack för ert stöttande i förra inlägget..

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpt! Klicka så blir bilden större. (men efter att ha köpt kamera och kläder den här månaden kan jag säga att det är köpstopp! Måste ju ha pengar till vår resa med!!)

Här är ett par caprijeans, inköpta på Lindex..


En rosa tröja med hjärtan på, köpt på Vero Moda


En gråblå tröja med prickar, från Stadium


Och, ett baslinne från Lindex


Härligt det känns!
Nu ska jag gå och scrappa!

Ännu en uppdatering & förklaring..

Jag tänkte att jag skulle berätta för er varför jag inte varit så synlig med scrappande och annat under det här året. Jag har inte uppdaterat speciellt flitigt här i bloggen heller. Känner att mina stamgäster behöver en förklaring J

 

Det har varit ett förskräckligt år. Under de fyra månader som har gått har jag varit på två begravningar, fått missfall, bytt jobb i onödan och så har en av mina allra käraste släktingar fått ett dystert cancerbesked. Hunden har mått dåligt och har opererats. Mitt sinne och mina känslor har inte hunnit med. Mina relationer med nära och kära har blivit lidande och kanske till viss del mitt förhållande också, för det är slitit när det är så här mycket som händer. Men man undrar ju när det ska vända? Hittills har det varit en olycka per månad det här året, vet inte hur mitt liv kommer se ut om det fortsätter så!? Men det kanske å andra sidan inte är så underligt att man känner sig en smula oinspirerad och mest vill sitta under en filt i soffan med en kopp te och någon att hålla om..  Orkar egentligen inte riktigt gå in på hur jag känner inför allt det här, men det tror jag ni förstår..

 

Känner att jag så smått är på väg tillbaka, men hoppas att inget annat dyker upp som gör det hela värre igen. Jag har saker att se fram emot, och det känns väldigt härligt. Vid kristi himmelsfärd ska jag på släktträff med släkten, det gör vi varje år och det är väldigt mysigt. I år ska vi vara ute i ett sommarhus med närhet till brygga och hav.. Och så åker jag och Christian till Grekland den 21 maj. Vi kände att vi verkligen behövde komma iväg nu efter allt elände som varit, så vi åker till Parga, det grekiska fastlandet. Ska bli helt underbart.

 

Och så har jag faktiskt scrappat idag! Men jag tänker inte visa.. för den ska faktiskt skickas in till en viss scraptidning.. har aldrig skickat in något innan, men någon gång ska ju vara den första!


Vet ni..

.. att ibland är jag allt lite materialistisk..

Jag har köpt en ny kamera och jag bara ÄLSKAR DEN! En Canon EOS 400D är nu i min ägo! Har inte hunnit fota så mycket eftersom jag köpte den igår, men det har testat lite grann på hunden och diverse ting här hemma. Nu ser jag fram emot vår släktträff på Kristi Himmelfärds och till vår Greklandsresa.. hej och hå vad det ska fotas!
En skillnad som jag redan märker mot min Konica MInolta Z3 som trots allt är en rätt hyfsad kamera, är just DJUPET i bilderna som är så stor skillnad.. och hur skärpedjupet är.. Mums.. kan äta upp bilderna!
Jag gillar hur kameran låter också när man tar bilderna, den låter som en gammal äldre kamera. (jag är knasig jag vet)

Well, nu ska jag städa det sista här hemma. Imorgon kommer en karl hit och ska kolla in vårt badrum och ge oss en offert på vad det skulle kosta att renovera..

hits