Bloggpaus

Det har blivit en bloggpaus för min del. Det var inte tänkt så, men jag har inte hunnit eller velat uppdatera. Vi grejar i lägenheten, hittar på saker och badar och solar.
Jag återkommer med en sommarsammanfattning när saker och ting lugnat ner sig.

Tills dess - njut av sommaren!!!

En layout att visa..

.. nu när jag ändå sitter här framför datorn kan jag ju likaväl visa en layout som jag gjorde efter en skiss på SweScrapbook.Vet inte om det syns så bra på bilden men det är akrylhjärtan jag använt och ovanför det största hjärtat sitter blingstenar. Tycker om denna layout, den är enkel men mysig på något sätt.

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter en härlig semester. Mer om den och foton och så kommer inom kort, men det är mycket att fixa med när man kommer hem. Man ska packa upp och tvätta i ordning, handla mat och så vidare och så vidare..
Imorgon ska bilen in på felsökning också, ABS-lampan har börjat lysa.. Håll tummarna för att det inte blir alltför dyrt..

När jag kom hem hade ett paket från Alltomscrapforumet hittat hit, är med i "månadens hemliga vän". Man skickar ett överraskningspaket till någon och får ett tillbaka.
Detta fina rosa mysiga fick jag!:Återkommer, så snart jag får tid!

Iväg på semester..

.. imorgon åker jag och Freja till min mamma och pappa och ska vara där i en vecka.
Christian jobbar, mamma är ledig, så då passar jag på!
idag åker vi till Gamleby och Milton ska vara på "kollo".. Vi brukar säga så när han ska vara hos Christians mamma och Janne.. De tar hand om honom när jag är borta, Christian kan ju inte ha med honom till jobbet längre.

Har packat och grejat idag, det är inte klokt vad med grejer man ska ha med sig när man reser med barn! Blir helt svettig..

Och så har vi varit och köpt en sulky! Känns jättebra! Det blev en Babytravel Sulky Shopper. Den är lite större än de minsta sulkysarna och känns riktigt stabil, men är ändå lätt och smidig att köra. Ska övningsköra i sommar och så ska den med till Turkiet i september.

Hade tänkt att ta med lite pysselsaker till Kalmar men med tanke på hur mycket packning det är ändå (bara Frejas mat tar upp en hel väska!) så blev det inte så den här gången.

Å just det! Glömde berätta att vi ska kolla på radhus igen i Skärblacka! :)

En härlig sommardag

Igår var jag, Freja, Maria och hennes Linnéa och badade vid Centralbadet. Det fanns en liten barnpool där de små kunde plaska och vi hade det jätteskönt och mysigt!!

Här kommer lite sommarbilder:


Vad hände?

Jo en snabbproducerad layout när Freja låg och sov. Nu har kreativiteten kommit tillbaka!

En väldigt enkel och stilren layout till hennes 1-årsalbum.Gjord efter en utmaning till AlltomScraps bloggparty hos http://ewonnes.blogspot.com/


Minialbum

En layout till blev det igår kväll, det känns som att det lossnat lite nu! Men den layouten kan jag inte visa riktigt ännu.

Däremot kom jag på att jag har ett oavslutat projekt att visa. Har påbörjat ett minialbum om vår lägenhet. Det är som sagt inte klart, men ni kan ju få se början nu i alla fall :)Nu sover Freja, men när hon har vaknat blir det allt en långpromenad i detta fina fina väder!

Lite scrappat ändå

Jag lider av scraptorka. På kvällarna när det mesta av hushållsarbetet är gjort blir det bara inte av att sätta mig och scrappa. Jag vet inte varför, för jag VILL ju egentligen. Det bara blir inte.

Men idag gjorde jag en layout, som är gjord efter en utmaning om att göra en monokromatisk, grön, layout. Utmaningen är från Papertrunk. Jag vet inte om jag är nöjd men det är ännu en LO till albumet, och jag har kommit igång att göra något i alla fall!


GRATTIS till vinnaren

I mitt bloggparty.

..
.
.
..


GRATTIS HEDVIG!

Du vann med din fina layout:


Det som gjorde att just den här layouten vann var för att den tilltalade mig. Den är enkel och stilren men ändå detaljerad, på ett väl avvägt sätt.

Tack allihop för era fina bidrag, det var inte lätt att bestämma vinnare, det vill jag lova!

Hedvig, maila mig din adress så kommer det ett litet pris på posten!
epona_e@yahoo.com är adressen.

GRATTIS igen!!


Grattis Paper Trunk, Congratulations Paper Trunk!

Efter tips från Anna B måste jag ju hänga med på Paper Trunks blogg under dagen. Massa utmaningar, utlottningar och priser blir det.

SÅ GRATTIS Paper Trunk på 1-årsdagen ! Kolla in på http://www.papertrunk.blogspot.com/

-------------

After reading Anna B:s blog I have to check out the PaperTrunkblog during the day. A lot of challenges, lotteries and events all day long.

So congratulations PaperTrunk on your 1st anniversary! Hope to many more to come!

Check it out on:
http://www.papertrunk.blogspot.com

hits