Lite att visa!

Allt går lite trögt här, minst sagt. Vi har haft en olycka i familjen varje månad det här året.. Orkar verkligen inte prata mer om det just nu.
Men jag har istället lite scrappat att visa upp. Har gått trögt med pysslandet också men nu i helgen verkar det ha släppt lite. Först några äldre:

image147
Denna layout handlar om när min systerdotter och jag pratar i telefon..

image146
Här är layouten jag pratade om i förra blogginlägget.. Om mina och Miltons kvällsrutiner. Fick ta ett något äldre kort på Milton, men vad gör det! Här är journalingen viktigast!

11250-144
"Hoppa, studsa, snurra, dansa".... Härliga bilder på mina fina systerdöttrar som dansar och snurrar!

Och  så har jag gjort en layout till men jag kan inte visa den ännu..

Denna har jag också gjort i helgen till cybercropen på Scrappiz, det skulle vara en färgglad layout och det lyckades jag väl med?
image145

Nåja, ska försöka uppdatera här mer framöver.. nu vet ni att jag lever i alla fall.

Söta Milton

Jag tror att jag har en vårdepression. Får skriva mer om det någon gång. Men det är kontentan av allt som hänt det senaste året som är tungt, tungt, tungt.

Men det var inte det jag skulle skriva om utan det var om min älskade hund. Han är hos veterinären och har opererat ut en platta i sitt ena ben och han fick stanna över natten eftersom han är svullen om benet. Och det är så TOMT här hemma! Ingen som sprang fram till mig när jag öppnade dörren, ingen som lägger en leksak i soffan när jag och C kollar på TV, ingen som biter i tv:n när det kommer djur.. Fy sjutton vad jag saknar honom, även om jag ju får träffa älsklingen imorgon. Att en hund kan betyda så mycket!
Har bestämt att jag ska göra en LO om mina och miltons kvällsvanor, för de är ganska speciella. Jag går ofta och lägger mig tidigare än C och då hoppar Milton upp (ja, han får vara i sängen, sådetså) och lägger sig med huvudet på C:s kudde, eller så borrar han in sin nos vid mitt ansikte, eller lägger sig på mage och vill att jag ska klia honom på magen. Och så ligger jag och läser och han ligger bredvid. Sedan brukar han alltid bli törstig ungefär då, det är väl varmt för honom, och då går jag upp, öppnar sovrumsdörren och säger till honom "Är du törstig Milton, gå och drick vatten". Så tassar han ut i köket, dricker, kommer tillbaka, och lägger sig i sin bädd på golvet. När han lägger sig tillrätta låter han på ett visst sätt, det är som en lång välmående-suck.

Han betyder så mycket denna varelse. Önskar att han vore här nu.

Jag har inte försvunnit..

.. från jordens yta även om det verkar så.

Vi har problem med internet här hemma, därför jag är osynlig på msn också nuförtiden.

Scrappar väldigt lite, är inne i en period där det känns som att jag går runt i ett enda vaccum, men hoppas det lossnar snart.

Tänkte bara säga att jag lever..

hits