vattenpöl

Vi var på två husvisningar igår, varav det ena hade en pool. När Freja fick se den blev hon helt till sig, hoppade upp och ner och sa: "Stooooor vattenpöööl, jejja bada den!" = En stor vattenpöl, där vill Freja bada.

Gullunge!

Freja

Nu är det dags att ta fram den dekorerade box jag har gjort för att bevara roliga saker Freja sagt i... :)

Idag när jag skulle lämna henne hos dagmamman så berättade jag att hon skulle till extradagmamman Rita idag eftersom Kerstin är ledig. Hon har varit mycket hos extradagmamman också, men Kerstin är ändå den som står högst i kurs.

Så säger Freja dumma Rita! 
Jag säger, nej men Rita är inte dum, hon är snäll!
Kerstin!, säger Freja
Nej Kerstin är ledig säger jag.

Så går vi ut till bilen.
När vi sitter i bilen så ser Freja med allvarsamma ögon på mig och säger:
"Kerstiii.. åkej?"

Till saken hör att när jag pratar med Freja om något så brukar jag säga, till exempel: "Nu ska vi laga mat, men sedan kan vi gå ut och gunga, okej?".

UNDERBARA UNGE!


Utveckling.

Jag har inte gjort någon hemlighet av att jag har gått på terapi för att arbeta med mig själv, mina problem med maten mm. Det har hänt mycket inom mig, och jag jobbar ständigt med att uppnå balans, inom många olika områden i livet, det vill säga mat, hälsa, träning stress, måsten mm.
Det är en spännande resa och jag känner ett behov av att emellanåt uttrycka mina känslor och tankar kring detta i ord.
Jag kommer dock att göra det på en ny, lösenordsskyddad blogg.
Denna blogg kommer finnas kvar - som en vardags- och pysselblogg.

Min nya blogg kommer uppdateras precis som den här - sporadiskt och när jag känner för det. Fler måsten är det sista jag behöver.

Om ni vill läsa mer om hur jag steg för steg finner en större ro inom mig själv, så skriv här nedan vem ni är och er mailadress, så skickar jag en inbjudan. Det enda kravet jag har är att jag ska veta vem ni är. Om vi är vänner, släkt, scrapvänner, spelar ingen roll.

Men som sagt, denna blogg kommer också finnas kvar!

Pyssel

Har faktiskt gjort två layouter, kors i taket!

Väldigt enkla och stilrena, men jag är nöjd med dem.
Den första är gjord med Scrapbook Nooks månadspaket. Älskar att få hem deras kit, det ger mig ny inspiration.


Texten på layouten lyder:
"Pringa, pringa, pringa", utbrister du och rusar iväg med armarna ut från kroppen, håret svänger och du ler, skrattar åt din nya upptäckt att benen kan röra sig så snabbt att världen bara yr förbiDen här layouten är från när Freja fyllde två år.Tack för titten :)

Sommaren

Nu är vardagen här.
Satt igår kväll och tittade igenom bilderna från sommaren som varit. Ska lägga upp lite bildkavalkad här framöver tänkte jag, men tänkte först visa min absoluta favoritbild från sommaren. Det är Christian och Freja, sittandes på en brygga vid Gölen. Det är alldeles alldeles stilla.

Det ger mig ro i själen att titta på denna bild.


hits