en intervju TILL

Jag har ju varit på en intervju som jag väntar på besked ifrån, där jag ju fått jobbet.
Jag ska på ytterligare en intervju i mitten på mars
och idag blev jag kallad på en intervju TILL.
Hur galet är inte detta då?

Kommentarer:
Postat av: Henriettae

Så himla roligt att det äntligen har lossnat! Håller tummarna för att du får det här första jobbet du väntar på besked på - ibland är det ju väntan som är jobbigast, och du vet du ju sedan!

Kram!

2009-03-05 @ 15:20:42
Postat av: Linda Karlsson

Roligt att höra att det händer lite på jobbfronten, även om det känns knivigt när man mitt i allt kanske får besked om att man fått det ena jobbat. Jag tycker att du ska försöka komma iväg på de andra intervjuerna för att se. Tror du att det första jobbet godkänner en väntan på ett svar från dig om läget skulle bli så? När börjar den tjänsten om den blir av? Jag sköt upp mina svar angående ja eller nej till de jobb jag fick erbjudande till, i väntan på svar från det jag helst ville ha. I mitt fall löste det sig tack och lov och jag kunde tacka ja till det jobbet och de andra fick således ett nej till sist.

Hoppas det löser sig till det bästa, som du själv sagt, ödet får kanske bestämma hur det blir!! Lycka till i alla fall!!

Kram!

2009-03-05 @ 15:58:36
Postat av: Sofia

Heja dig!! Skönt att det äntligen lossnar, typiskt bara att det ska lossna på alla håll och kanter samtidigt! Mitt råd är iaf att gå på intervjuerna, så får du se vad som händer! Lycka till! Är så glad att det äntligen är din tur, det är du så värd!

Kram

Postat av: Gunilla|uniquelyme

Men det var väl på tiiiiiiden?! Så roligt!

2009-03-05 @ 21:21:13
URL: http://www.uniquelyme.se
Postat av: Anna

Så härligt - stort grattis och lycka till!

2009-03-08 @ 16:38:18
URL: http://augustisallehanda.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits