Hihi

Idag när jag lämnade Freja hos dagmamman så berättade hon att Freja är så rolig och lär sig så snabbt vad de andra barnen gör.  K, som liksom Freja sover middag, ger alltid dagmamman sin napp när han har vaknat efter att ha sovit, och Freja har börjat göra likadant.
När K kommer på morgonen, och dagmammans man fortfarande är hemma, så tar K alltid fram mannens skor till honom, typ som att "gå nu". Om Freja redan är hos dagmamman när K kommer så pekar Freja numera på mannens skor. 

När dagmamman berättade dessa små anekdoter så kramade honom om Freja. De har verkligen fått en sådan god kontakt, vilket känns så tryggt och underbart! 

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Vad mysiga de är, de små liven! De lär sig så mycket av varandra, på gott och ont haha. Vad skönt att det funkar så bra för henne, man är ju alltid lite orolig! Kram

Postat av: Annika Knober

Det är inte lätt att få ihop livet alla gånger...inte heller lätt att prioritera rätt. Här scrappas det endast på träffar numera...fritiden går åt till hus/hem/träning/matplanering....och det känns rätt just nu! Sparar mina foton till regniga höstkvällar! Kör hårt! Klart du fixar formen med GI! Lycka till!

2009-05-20 @ 11:25:28
URL: http://annikaknober.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits