Ännu mer negativt...

.. Fick negativt svar på ännu en jobbansökan idag. Ett jobb jag hade hoppats på, och jag fick inte ens komma på intervju. Kul att man satt evigheter med den ansökan.

.. och så ringde jag den kvinnan jag fick numret till på rekryteringsmässan. Hon var Totalt ointresserad och tyckte väl att jag som alla andra kan titta på deras jobbannonser och söka de tjänster som finns. Varför var de då på rekryteringsmässan??

Jag är tillbaka på noll igen.

Och ja, jag är negativ just nu.

Jag vill mest bara gråta faktiskt.

Att leka tittut med Freja livar i alla fall upp för stunden.

Kommentarer:
Postat av: Malin

Mitt bästa tips är att skriva ett kort presentationsbrev. Absolut inte mer än en a4 och då väldigt luftig text. Inte skriva alltför mycket om vad man gjort utan koncentrera sig på varför man vill ha just det jobbet och varför man är rätt person.Jag läser gärna din ansökan om du vill. Kan även be J om tips, han jobbar ju som arbetsmarknadscoach på kommunen.Jag förstår att det känns jättetungt. Bläää! Hoppas din chans dyker upp snart.

Postat av: Gunilla|uniquelyme

Bleh. Ville bara säga att jag förstår dig så väl.Sedan vill jag bara tillägga ang. Malins kommentar att saker man gjort kan bidra till att tala om varför man är rätt person om man uttrycker sig på "rätt sätt", dvs. talar specifikt om saker du uppnått och på vilket sätt dessa gör att du är rätt kvinna för jobbet.

2008-10-14 @ 20:39:58
URL: http://www.uniquelyme.se
Postat av: Lisbet

Hej!Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.

Välkommen in till mig och titta;

http://articsisters.blogspot.com/Ha det bäst

2008-10-14 @ 21:13:40
URL: http://articsisters.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Åh vad tråkigt, känner igen mig. :(

2008-10-14 @ 22:16:43
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/
Postat av: Elin

Man får vara låg ibland... Måste få göra av med lite negativa känslor för att orka gå vidare. Även om de känns jobbigt och hopplöst nu så kommer de med all säkerhet vända...

2008-10-15 @ 18:55:04
URL: http://blueeye.blogg.se/
Postat av: Sofia

Min msn är soffiproppis@hotmail.com om du vill prata förresten :)

2008-10-16 @ 21:22:09
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/
Postat av: Augusti_73/Anna

Kram Du kommer att få något som är ännu bättre än allt du sökt hittills, jag lovar. Tråkigt att bara få nej hela tiden, jag vet, men det fantastiska jobbet som är menat åt just dig kommer att komma din väg! Tänk positivt, även om det är tufft ibland.

Hoppas i alla fall att du får en mysig helg!/A

2008-10-17 @ 20:08:58
URL: http://augustisallehanda.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits