Min lilla nätta tjej!

Idag har vi varit på BVC. Freja har gått upp bra i vikt den här gången och BVC-tanten tycker inte vi ska oroa oss över att Freja inte väger så mycket eller är så stor. Hon väger nu 6600 gram och är 63,5 cm lång. Hon fyller 7 månader på lördag! Enligt BVC är hon helt perfekt, hon är ju nöjd och glad och mår bra. BVC-tanten sa helt enkelt att Freja är en nätt liten tjej och att det inte är något att oroa sig för. Härligt!

Det är bara en tidsfråga tills Freja kan krypa.. Hon är uppe på knäna och gungar nu och tar sig fram bra när hon ålar.

Efter BVC gick jag till HM. När Freja föddes fick vi en massa kuponger och grejer, man fick bland annat en check på HM där man fick 50% rabatt på valfritt plagg. Den kupongen har blivit liggandes här hemma och går ut sista juni så det var dags att utnyttja den! Så Freja fick en jättefin jeansklänning, kanske är den hon får ha på dopet på söndag måntro..

Har precis ätit en god vardagsmiddag.. Det blev ugnsbakad falukorv med dijonsenap och ost, och så hade jag skivor av lök och äpple bredvid. Till det champinjoner stekta i lite smör och en råkostsallad av finriven vitkål, morot, rödlök, vitvinsvinäger, olja, svartpeppar och salt.
Nu är man mätt och belåten!

Kommentarer:
Postat av: Evangelinelillylost

Great site!!!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits