Julmys

Idag när Christian kom hem från jobbet hade han varit och köpt en gran.
Vår gran.
Vi tvekade länge på om vi skulle ha gran eller inte, men vi både tycker att känslan när man klär granen, dricker glögg, har massa tända ljus och julmusik på är helt obeskrivligt mysigt. Så vi ska ha gran, men den kommer inte in förrän i helgen och så ska vi ju iväg på julaftonsmorgonen så det blir inte så länge. Får se hur Freja reagerar på det hela!

Här klär vi granen traditionellt, med mycket röda kulor, glitter och så lite småsaker som betyder något. Jag hade nog gärna haft lite olika stilar på granen, ex bara silver etc.. men det går inte Christian med på. Tomten han gjorde med sin farmor när han var 5 måste upp. Och det har ju en viss charm det också givetvis!

I helgen ska vi julmysa ordentligt. Vi ska julstäda här hemma, fixa och dona, åka och slänga massa skräp med mera..

Kommentarer:
Postat av: Gunilla|uniquelyme

Här har vi två granar, längre fram kanske det blir tre ;-) om lillkillen vill ha en egen. Vi har en fingran i vardagsrummet som jag bestämmer utseendet på. I år är det en äkta silvergran med silverkulor, glasistappar, glitter och polkagriskäppar. Lilltjejen har en egen gran på sitt rum, en plastgran i lagom storlek med kulor och dekorationer i rött och guld, polkagriskäppar, egengjorda dekorationer, dekorationerna hon fått av farmor (hon får en ny varje jul) samt lampor i olika färger. I Canada där min man kommer ifrån finns det en kvinna som har en gran i varje rum. Hon har iofs också en hel affär som bara säljer julpynt.

Postat av: Petra Karlstrand

Heja riktiga julgranar....håller med om att klä den med sån´t man gjort - eller som hos oss med det barnen tillverkar! Finns inget sötare än deras små alster och de älskar att själva få sätta det i granen! På min blogg kan du läsa om hur vår gran har det...... i min kattrapport. Kram Petra

2008-12-19 @ 14:47:14
URL: http://trolletspyssel.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är jätemysigt med riktig gran! Vi kör dock plastgran ;-)

2008-12-19 @ 21:48:22
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits