Lite snack bara..

Mycket händer i Frejas utveckling nu. Nu kan hon för det mesta sätta sig ner själv från stående (även om hon trillar ibland) och så satte hon sig från att ligga på mage, för första gången igår.

Annars är det mest jobbsökeri som gäller här för min del, och att försöka få ihop allt inför resan till Turkiet. Det är klart man är lite nervös när man ska åka iväg så långt med en liten! Hur ska allt gå? Hur ska det gå på hemresan när vi åker på natten och Freja ska sova? Hon är ju så svårsövd och vill ogärna vara i famnen när hon ska sova.. Risk för kaos är överhängande. Men det får ju bara lösa sig.
Har i alla fall kommit på hur jag ska göra med all mat till Freja när vi är där, för idag har Freja fått prova ett mellanmål som heter Drikki, som finns i typ tetrapack. Det är ju perfekt att ha med sig!
Så i matväg tar vi med grötpulver till frukost, barnmatsburkar till lunch och små plastbägare med fruktpuré, Drikki till mellanmål (vanligtvis får hon antingen youghurt+fruktpuré, eller om vi är iväg en burk med frukt&yoghurt, men de är ju tyngre att ta med sig), till middag gröt och kvällsmat välling. Så det ska nog gå vägen!

Idag har vi varit på Öppna Förskolan och för första gången på länge länge så lyckades alla i den lilla mammagruppen vara med samtidigt, så då blev det ett fint gruppfoto!

från vänster: Noel, Freja, Ville, Linnéa, Tuva och Agnes.
De sitter i åldersordning. Freja är minst i storleken men är näst äldst.

Och så har jag faktiskt två layouter att visa, tro det eller ej! Har scrappat lite på sistone faktiskt, men mest bilder jag känner att jag inte är så motiverad att fixa med, men som jag vill bevara ett minne omkring. Men två mer "seriösa" layouter har jag gjort och de kommer här:


Den nedre layouten har jag inspirerats av Badanka när jag gjorde. Jag kan ABSOLUT inte rita, knappt ens en streckgubbe. Men jag sökte på google efter bilder på moln, eller snarare coloring book och så moln, och fick upp detta. Skrev ut, fyllde i linjer etc och färglade. Klart! Man känner sig kreativ och ändå är det inte så svårt egentligen.

Nog pladdrat för idag, nu ska jag röja undan lite här hemma.
Ikväll ska jag till Xtravaganza på möte.
Har förresten gått ner 3,5 kilo och 1 ½ vecka, så det känns bra :)
Fortsätter med denna trevliga soppdiet ett tag till. Det är så härligt när man ser resultat!

Kommentarer:
Postat av: Petra Karlstrand

Vilka fina LO´s du gjort! Vilket bra knep för att få till molnet, den idén kommer jag med all säkerhet sno!!!!

Kram Petra

Postat av: Jenny

Jätte fin!

2008-08-16 @ 09:21:19
URL: http://jakobsmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Alltså, finA skulle det stå ;-)

Tycker du jobbade bra på molnen! Blev också sugen att "härma". Kanske i framtiden s

2008-08-16 @ 09:22:09
URL: http://jakobsmamma.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilka underbara layouter Malin!

Har du pratar med de i Jönköping?Sommarkramen Anna

2008-08-17 @ 19:59:26
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: Linda

Wow, den nedersta blev hur häftig och härlig som helst!! Gillar den skarpt! Jag kan inte heller rita och har inte ens tänkt tanken på att man kan använda sig av en målarbok från nätet förut, toppenidé ju!

2008-08-18 @ 21:32:49
URL: http://joona.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits