Ännu en rolig upptäckt..

.. är att jag nu kan ha mina älskade Fornarina-jeans som jag inte kommit i på flera år..!! De är i storlek 32 (jeansstorlek)
Känns SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra!!

Kommentarer:
Postat av: Monnah

Oj, vad roligt att det går så bra för dig! Jag vet hur fantastiskt det känns att knäppa byxor eller kjol som inte varit lagom på länge. Själv har jag gått ner åtta kilo sedan januari. Segt, men jag får peppa mig själv med att jag hoppas att det håller sig så här nu. (Jag har fem kilo kvar och har varit nära på att hoppa på någon snabbkur, men försöker motstå... Du får gärna mejla om du känner att Xvag är superduper.)

Postat av: Gunilla|uniquelyme

Yey för dig!!! Själv är jag på väg åt andra hållet igen efter att ha tappat alla graviditetskilon :-( Det är sommarglassarna som tar ut sin rätt.

2008-08-21 @ 15:50:57
URL: http://www.uniquelyme.se
Postat av: Linda

Wow, vad roligt!! Sånt blir man ju såååå glad av när man upptäcker, och det är ju du som kämpat för det :) Det är kul att se när man går framåt och det blir nog extra peppande tror ja.

2008-08-22 @ 10:35:22
URL: http://joona.se
Postat av: Ellinor

Härligt jobbat Malin!

Här kommer några boktips från mig:

Maria Ernestams böcker, Poeten av Michael Connelly, De i utkanten älskade av Johanna Nilsson, Klyftan av Nicholas Evans, Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón, Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda.

2008-08-22 @ 14:58:57
URL: http://ellisonscrap.blogspot.com/
Postat av: Anna G

SHIT va du är duktig tjejen!!!Jag fick just veta att min syrra ska gifta sig nästa sommar så nu fick jag en sporre att gå ner jag med.Du har fått en award på min bloggkram kram Anna G

2008-08-22 @ 22:44:55
URL: http://annag.blogg.se/
Postat av: Mahlin

Heja dig!

Vad skönt det måste kännas! applåder

2008-08-23 @ 18:20:10
URL: http://mahlin.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits