En bok jag INTE rekommenderar

Har både massa scrappat att visa och bilder på Freja såklart. Men det får vänta till nästa inlägg. För detta inlägg tänkte jag skriva om böcker.

Jag läser mycket och gärna. Jag älskar bokrean. Jag älskar bokmässan i Göteborg och hoppas jag kan åka dit igen nästa år. Jag har en liten bok i nattduksbordet där jag skriver upp vilka böcker jag har läst och när jag läste ut dem. Detta har jag gjort sedan 2005 och det är roligt att se tillbaka och se hur många böcker jag har plöjt igenom respektive år.

Jag har läst både bra och dåliga böcker givetvis. Vissa böcker anses av andra vara "bra böcker". Det är inte många av dem jag har läst. Jag strävar inte efter att ha läst alla klassiker eller så. Jag läser för mitt höga nöjes skull. Men vissa böcker är bara INTE bra. Som den jag läser nu. Den är lättläst så därför läser jag ut den ändå, men den är bara.. inte bra. Den heter Gravidchock! Reporter erkänner, och är skriven av Belinda Olsson. Jag vet inte om det beror på att jag själv har barn, att det är därför jag tycker den är dålig, men den handlar alltså om denna partychick-tjej som jobbar som journalist på en kvällstidning. Hon bryr sig om sitt utseende, att festa och jobbar över jämt. Hennes kille är lärare, snygg och helylle. Tjejen blir gravid. Efter mycket om och men så behåller hon barnet men sedan går boken ut på hur hon klagar över mammakläder, över att inte få dricka drinkar, hon gör bort sig på föräldrakurser etc.. Jag vet inte, men för mig känns allt riktigt överdrivet och överspelat. Men jag vet inte hur boken slutar än. Den som lever får se :)

Får väl skriva om böcker igen nästa gång när jag läst en BRA bok.

Återkommer, förhoppningsvis imorgon med en mer bildtät uppdatering.

Idag har vi varit hos Christians mormor. Freja har varit på Strålande humör! När hon sov spelade jag och Christians mormor 3 omgångar med Fia med knuff. Jag förlorade två. Attans!

Kommentarer:
Postat av: Marcusrebekka

Just passing by, tripped over your site really. Still, looks nice.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits