Feng shui nästa?


Jag köpte "Live today"-väggorden, kom fram till att de kommer göra sig snyggast över vår säng. Kommer visa foto när det är klart! Vår vägg ovanför sängen är så tom om man bortser från våra sänglampor, för när vi satte upp lamporna upptäckte vi hur dålig väggen är, så vi vågar inte sätta upp något mer..

Annars är det rensning som pågår här hemma. Vi har rensat ut i vardagsrummet och möblerat om. Det är så mycket luftigare och finare! Och rensningen fortsätter, rum för rum. Tapetsering ska påbörjas i ett av rummen. Känns så skönt! Kanske skulle passa på att läsa lite om Feng shui också samtidigt? Men jag mår jättebra av att veta att vi rensat ut i alla hörn! Jag hade storrensning av min garderob häromdagen, och det var också väldigt skönt. Varför ska jag ha gamla slitna kläder där som inte passar längre och inte används? Det finns ingen anledning!

Igår var jag och Miriam på stan och fikade och hade trevligt. Jag köpte faktiskt en jeanskjol och ett par leggings till våren. Roligt att hitta något snyggt! Den är så fin kjolen, den är mörkblå med guldiga detaljer utan att det blir för mycket. I like!

Idag väntar jag mest på besked från jobbet jag sökt. Jag har även blivit kallad till ännu en intervju till ett jättebra jobb, så just nu känns det som att ödet får avgöra hur det blir.

I helgen ska vi till Stockholm! Christian fick i födelsedagspresent att gå på krogshow och äta 3-rätters och bo en natt på hotell. Det ska bli jättemysigt, men också konstigt att vara ifrån Freja. Det är en sak när hon är hos dagmamman, men att åka iväg och roa sig, UTAN barn? Jag vet att man behöver det, men det känns ändå så fel, och konstigt.

Nu ska jag sätta mig och skriva en ansökan till och sedan röja lite här hemma.
Åh jag måste bara berätta innan jag går att Freja stormtrivs hos dagmamman nu! Det tog lite tid, hon har varit väldigt avvaktande och bara velat sitta i dagmammans knä om dagarna men sedan så lossnade det! Nu kryper hon omkring där och leker, stojar och skrattar åt de andra barnen. Hon blir inte ledsen när jag går och skrattar och ler och snackar så fort hon ser dagmamman och barnen. Det känns SÅ skönt att det fungerar nu, när jag kanske ska börja jobba framöver..
Hon började där den 7 januari, så man kan ju säga att det har tagit ett tag!

Någon som läst ända hit? :)

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Jag läste varenda ord! Kul med bilder sen, de där väggorden var SÅ snygga! Kul med lite nya kläder också, jag är sugen på ljusa färger till våren! Köpte ett par beiga chinos som jag längtar efter att få börja använda.

Skönt att Freja trivs, det får ta sin tid!

Kram

Postat av: Elin [Asksvart]

Japp ja läste allt =)

Ska hålla tummarna för dig idag!!!

Ibland tar det tid innan barnen kommer in i de, men man får låta de göra de helt enkelt =)



Kram

2009-03-05 @ 10:14:27
URL: http://blueeye.blogg.se/
Postat av: Linda

Japp, visste läste jag hela vägen! Så himla skönt att du hittat lite nya kläder och dessutom har fått rensa ut, sånt gör så mycket! Jag funderar på en riktig vårstädning nån gång..när jag har tid :P

2009-03-06 @ 09:38:52
URL: http://joona.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits