Sommar sommar sommar...

Nu är det Christians sista semestervecka och vi kommer att hålla oss hemma, fixa ordning i lägenheten och så ska vi på Skänninge marknad på fredag.
Vår bil har gått sönder, det kostar 3200 att laga. Känns sådär halvkul, men vad ska man göra när Christian behöver den till jobbet??

Idag kör jag första dagen på helfart på Xtravaganza. På halvfart har jag nu gått ner 8 kilo sedan i maj vilket känns jättebra, men eftersom vi ska till Turkiet i september så tänkte jag testa helfart. Det suger i magen och jag är hungrig just NU, men jag ska klara det, det SKA gå.Tänker ge det ett par dagar i alla fall. Peppa mig peppa mig! :)

Scrappat har jag inte gjort på hela sommaren men vi har hunnit med en hel del annat! Det kommer i både text och bilder, bered er på ett jättelångt inlägg om min sommar. Har inte hunnit redigera bilderna, men ni får hålla till godo ändå!

9 juli och framåt var jag i Kalmar och hälsade på. På måndagen träffade jag min fina Mimmi och även Lina och så gick vi och såg Sex and the City-filmen som jag verkligen gillade. Mera mera mera! Även om filmen var bra mycket djupare än serien så tyckte jag om den, det var skratt och gråt varvat om vartannat.
Det blev en vecka full av aktivitet eftersom min syster och barnen också var på besök.
Det blev bad en dag då det var bra väder, annars blev det en del stadsbesök och även lite muséer och så. Vi var även en dag i badhuset vilket Freja verkligen gillade. Det var också sommarfest hos familjen Nilsson.


Svea på Stadsmuseet (tror jag det var) där de hade en barnavdelning med fokus på Rörelse och glädje.


Freja har fått skor! Det är hennes första. Som hon kräktes i .....


Mysigt bad!!


Sommarfest hos Fam Nilsson, här mina "låtsassyrror". Love you!!!


Under sommaren har det hänt mycket i Frejas utveckling. Nu sitter hon alldeles själv!!



Härliga ljumma sommarkvällar...


I slutet av veckan fick Christian också semester och kom ner till Kalmar han också! För första gången lämnade vi bort Freja över natten och åkte till Göteborg på minisemester. Bodde på hotell,. åt gott och var på Liseberg. Vi hade så mysigt! Kameran fick dock stanna hemma då den inte kunde vara med på Liseberg. HAr åkt massa bergodalbanor, Balder var fantastiskt rolig, Kanonkulan döläskig. Christian åkte någon stooor gunga som jag bara inte vågade åka. Vi hade jätteskoj! Man behöver väl inte vara barn för att ha kul på Liseberg?

Freja har börjat med en egenhet nu under sommaren - hon rynkar på näsan och det ser sååå gulligt ut!:



Med mammorna jag umgås med har jag också haft mycket skoj. Vi hade en Singstar-kväll då vi drack gott och sjöng loss ordentligt. Papporna fick snällt stanna hemma med barnen! Vi har även varit på simhallen i Norrköping där de har utebassänger så här på sommaren. Fångade Noel och Lina på bild och tyckte detta foto blev så fint!


Tro det eller ej men Freja kan nu även resa på sig, och hon är så stolt över sig själv. Hon gör det gång på gång, även när hon egentliegn ska sova.. Hon har nu börjat resa sig mot allt. Väskor, bord, stolar, mot våra ben.. så nu gäller det att ha henne under uppsikt! Ålandet går också dösnabbt nu, men krypa vet jag inte ens om hon kommer göra?


Frejas lugg börjar bli lång nu, så pass lång att det nästan behövs en liten tofs.. :) Min lilla tofsvipa!


Förra veckan var vi i Gamleby och jag var också en sväng i Figeholm och Kalmar. Freja badade för första gången i sjön. Här är Christian och Freja vid Storsjön.


Denna dag vid sjön fyllde Freja dessutom 8 månader! Lilla tjejen!


På kvällen när Freja somnat så gick jag och Christian en lång promenad i Fästad, och himlen var otroligt vacker!


Den 30 juni var vi på besök hos Miriam och Tom i Västervik och tittade på deras nya hus som var SÅ fint och härligt! LÄngtade till hus mer än någonsin. Vi åt mat och hade jättetrevligt, och badade. Vet inte om Miriam och Tom vill vara med i min blogg men deras söta lilla valp Segra får vara det i alla fall:

..och badtjejen Freja med!


Jag åkte sedan ett par dagar till mamma och pappa i Kalmar. Christian stannade i Gamleby för att hjälpa sin mormor med både det ena och det andra. Mamma, pappa, jag och Freja har badat, varit på stan, IKEA och så var vi i Figeholm hos min mormor och morfar där vi var på hamnfest med trubadur. Mycket mysigt! Träffade även min kusin Niklas som bjöd på vin och pratstund i hans fina segelbåt. Jag vill ha båååt nuuuuuuu!!!

I ´hammocken somnade Freja så gott så gott hemma hos mamma.. Allt gung är bra :)
H



Mormor, mamma, jag och Freja i Figeholm på mormors balkong


Och vet ni? Ikväll ska jag redigera bilder, framkalla och scrappa!!

Hoppas det är någon som läser här nu när jag inte uppdaterat på så länge, men nu är jag tillbaka igen.
Nu är det dags för en xtravaganza shake igen.. innan jag blir alltför yr!

Kommentarer:
Postat av: Elin (Asksvart)

Klart du klarar av helfarten. Bara ge sig 17 på att man ska de... håller tummarna

Postat av: Elin (Asksvart)

Klart du klarar av helfarten. Bara ge sig 17 på att man ska de... håller tummarna

2008-08-04 @ 18:53:36
URL: http://blueeye.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad stor Freja har blivit! Lycka till med vikten. Kram Elin (MOE)

2008-08-05 @ 08:45:04
URL: http://nyahuset.wordpress.com
Postat av: Cissi - mammavarg

Tack för din omtanke! krama Vilken fin dotter du har!

2008-08-05 @ 22:51:29
URL: http://mammavarg.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag håller tummarna för dig! Du kommer klara helfart!! Heja heja!!

2008-08-06 @ 10:57:32
URL: http://joona.se
Postat av: Madskjersti

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2010-11-23 @ 15:56:41
URL: http://madskjersti.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits